DESPRE MINE

În acest moment eu mă ocup cu cristaloterapia, practic chirurgia sacră cu Lumină Divină, cromoterapia, meloterapia iar toate acestea adeseori sunt însotite de mandale pe care le primesc de la Divinitate prin intermediul inspirației, astfel folosindu-mă de ele de câte ori este necesar. În cel de-al doilea rând m-a pasionat dintotdeauna medicina naturistă pe care dealtfel mi-a și plăcut să o studiez spre a putea atât pentru mine cât si pentru aproapele meu sa îndepartez de noi toți orice fel de ramură a medicinei actuale care din păcate este ineficientă. Pot spune că am ales să studiez natura deoarece in natura găsim oricând orice leac pentru absolut orice tip de boală.

Consider că întoarcerea la Mama Natură reprezintă de fapt si de drept renasterea OMULUI DIN OM. Acum sunt un trăitor care se hrăneste cu viata clipă de clipă, zi de zi si care totodată caută să înveșnicească atât viata din el cât și viața din semenii lui prin absolut tot ceea ce face.

Una din pasiunile mele este MUZICA per ansamblu dar mai ales muzica clasica, tocmai de aceea și cânt la chitară și la pian dar în mod aparte îmi place să cânt cu vocea muzică crestină.